• Μουσική Σχολή Χάρης Σαρρής

  • Υπευθ. Επ/νίας :
  • Διεύθυνση :
    Μούγλων 6, 71601 Ηράκλειο Κρήτης (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)
  • Τηλ. :
    2814 001560
  • Φαξ. :
  • Ηλ. Ταχυδρομείο :
  • Ιστοσελίδα :

Η Μουσική Σχολή «Χάρης Σαρρής» είναι το αποκορύφωμα δεκαοχτώ ετών συνεχούς και έντονης προσπάθειας στον καθηγητικό στίβο του καταξιωμένου πιανίστα Χάρη Σαρρή, αλλά και της συζύγους του Εύας Λασηθιωτάκη, καθηγήτριας πιάνου, θεωρητικών και σαξοφώνου. Από την τάξη πιάνου του Χάρη Σαρρή έχουν αποφοιτήσει μέχρι σήμερα 29 μαθητές, ενώ περισσότεροι από 15 σπουδαστές του έχουν βραβευτεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς. Παράλληλα προωθεί τους μαθητές του σε συναυλίες και ρεσιτάλ ανά την Ελλάδα, καθώς επίσης διοργανώνει κάθε χρόνο εκπαιδευτικές εκδρομές στο Μέγαρο Μουσική Αθηνών. Αρκετοί είναι επίσης οι μαθητές που έχουν αποφοιτήσει από την τάξη ανωτέρων θεωρητικών της Εύας Λασηθιωτάκη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από το Σεπτέμβριο του 2013 είναι διπλωματούχος σαξοφώνου.

Η Μουσική Σχολή «Χάρης Σαρρής» στεγάζεται σ’ ένα καλαίσθητο κτήριο με πρόσβαση σε ΑΜΕΑ, επί της οδού Μούγλων 6 στη Νέα Αλικαρνασσό, ενώ παράλληλα συλλειτουργεί ένας πρωτότυπος κατασκευαστικά χώρος για μουσικές εκδηλώσεις, σεμινάρια, κλπ., επί της οδού Παπαλεξάνδρου 4 (πλατεία αρχαιολογικού μουσείου). Όλες οι αίθουσες είναι εξοπλισμένες με τα καλύτερα και πιο σύγχρονα μέσα μουσικής διδασκαλίας όπως πιάνα ευρωπαίων κατασκευαστών, εκ των οποίων τρία με ουρά, κιθάρες των κρητικών οργανοποιών Βασίλη Συγλέτου και Αριστείδη Παπουτσάκη, έγχορδα και πληκτρά ηλεκτρικά όργανα υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίων κατασκευαστών όπως Korg, Yamaha, κλπ., δύο μεγάλους διαδραστικούς πίνακες για τα ομαδικά μαθήματα, μία βιβλιοθήκη και μία δισκοθήκη με 1500 περίπου cd και dvd όπου οι μαθητές μέσα από μουσικές συναντήσεις που γίνονται κάθε μήνα έχουν τη δυνατότητα να ακούνε και να βλέπουν σπουδαίους καλλιτέχνες και ορχήστρες.

Το διδακτικό προσωπικό της Μουσικής Σχολής αποτελείται από καθηγητές αναγνωρισμένης αξίας με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, καλλιτεχνικός διευθυντής και καθηγητής πιάνου ο Χάρης Σαρρής, καθηγήτρια πιάνου η Ντιάνα Τσιλίδη, καθηγητές κιθάρας οι Νίκος Κατσαράκης, Δημήτρης Χουρδάκης και Θανάσης Γεναράκης, καθηγήτρια βιολιού η Αναστασία Παπαναστασίου, καθηγήτρια φλάουτου η Νατάσα Άννινου, καθηγήτρια σαξόφωνου η Εύα Λασηθιωτάκη, καθηγήτρια μονωδίας και μοντέρνου τραγουδιού η Μαρία Παπαγιαννάκη, καθηγητές υποχρεωτικών και ανωτέρων θεωρητικών οι Εύα Λασηθιωτάκη και Γιάννης Κιαγιαδάκης, καθηγητής ακουστικής και ηλεκτρικής κιθάρας ο Δημήτρης Χουρδάκης, καθηγητής μοντέρνου πιάνου και αρμονίου ο Λεωνίδας Πεπονάκης, καθηγητής λύρας ο Στέφανος Χαιρέτης, καθηγητής μπουζουκιού και μαντολίνου ο Θανάσης Βασιλάκης και καθηγήτρια μουσικής προπαιδείας η Μαρία Μωραΐτη.

Ακολουθείστε μας

Ωδεία, Ωδείο, Το Site των ωδείων, εγγραφή Online Πτυχίο και Δίπλωμα μουσικής Ωδεία, Ωδείο, Το Site των ωδείων
Ωδεία, Ωδείο, Το Site των ωδείων, εγγραφή Ωδεία, Ωδείο, Το Site των ωδείων Ωδεία, Ωδείο, Το Site των ωδείων

Ακολουθείστε μας

Αντίστιξη
Αρμονία
Αρμόνιο
Θεωρητικά της μουσικής
Κιθάρα
Κιθάρα ηλεκτρική
Πιάνο
Σύνθεση
Φούγκα

Ακολουθείστε μας

Επικοινωνήστε με το Ωδείο
Αποστολή
Μούγλων 6, 71601 Ηράκλειο Κρήτης ( ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ )
Τηλέφωνο: 2814 001560
Fax:

Ακολουθείστε μας