• Ωδείο Φίλιππος Νάκας - Παράρτημα Κερκύρας

  • Υπευθ. Επ/νίας :
  • Διεύθυνση :
    Μαρασλή 36, 491 00 Κέρκυρα (ΚΕΡΚΥΡΑΣ)
  • Τηλ. :
    2661033078
  • Φαξ. :
  • Ηλ. Ταχυδρομείο :
  • Ιστοσελίδα :

Το Ωδείο Φίλιππος Νάκας, ένα από τα κορυφαία μουσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, είναι το σημείο σύγκλισης πολλών μουσικών ρευμάτων. Εδώ η κλασική μουσική συναντά την τζαζ και η τζαζ συμπορεύεται με την παραδοσιακή μουσική και τα σύγχρονα μουσικά ρεύματα. Από την ίδρυσή του το 1989, έχει συμβάλει ενεργά στην άνοδο του επιπέδου της μουσικής εκπαίδευσης εμπλουτίζοντας συνεχώς τα προγράμματά του, εφαρμόζοντας νέες μεθόδους και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις μουσικές σπουδές.

Το πενταώροφο οίκημα της οδού Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας είναι ένα ζωντανό μουσικό φυτώριο με δυναμικό 1.500 μαθητών που συσπειρώνει ένα μεγάλο αριθμό μουσικών δραστηριοτήτων.

Παραρτήματα του Ωδείου Φίλιππος Νάκας λειτουργούν στο Αιγάλεω, τη Γλυφάδα, την Κηφισιά, τον Πειραιά, τα Μελίσσια, τη Νέα Σμύρνη και επίσης στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και τα Ιωάννινα.

Με δεδομένο ότι το σωστό μουσικό όργανο είναι απαραίτητο για την άρτια εκπαίδευση, το Ωδείο Φίλιππος Νάκας παρέχει στους σπουδαστές του ένα πλούσιο εξοπλισμό όλων των μουσικών οργάνων από τους καλύτερους κατασκευαστές, σύμφωνο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σε άψογη λειτουργική κατάσταση.

Ακολουθείστε μας

Ωδεία, Ωδείο, Το Site των ωδείων, εγγραφή Online Πτυχίο και Δίπλωμα μουσικής Ωδεία, Ωδείο, Το Site των ωδείων
Ωδεία, Ωδείο, Το Site των ωδείων, εγγραφή Online Πτυχίο και Δίπλωμα μουσικής Ωδεία, Ωδείο, Το Site των ωδείων

Ακολουθείστε μας

Αντίστιξη
Αρμονία
Αρμόνιο
Θεωρητικά της μουσικής
Κιθάρα
Κιθάρα ηλεκτρική
Πιάνο
Σύνθεση
Φούγκα

Ακολουθείστε μας

Επικοινωνήστε με το Ωδείο
Αποστολή
Μαρασλή 36, 491 00 Κέρκυρα ( ΚΕΡΚΥΡΑΣ )
Τηλέφωνο: 2661033078
Fax:

Ακολουθείστε μας