• Αθηναϊκό Ωδείο

 • Υπευθ. Επ/νίας :
 • Διεύθυνση :
  Αγ. Σοφίας 96 και Μυκάλης, 171 23 Νέα Σμύρνη (ΑΤΤΙΚΗΣ)
 • Τηλ. :
  2109331244
 • Φαξ. :
 • Ηλ. Ταχυδρομείο :
  info@athinaiko-odeio.gr
 • Ιστοσελίδα :
  http://www.athinaiko-odeio.gr

Στο ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μουσικής για προσωπική ευχαρίστηση και πνευματική ευεξία, ή να ενταχτείτε στα επαγγελματικά τμήματα και να αποκτήσετε Πτυχία και Διπλώματα   ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ  από το κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Tο ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ προσφέρει επίσημα το εκπαιδευτικό και εξεταστικό πρόγραμμα καθώς επίσης και τους τίτλους σπουδών του London College of Music.

 Στο ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ οι σπουδές σας θα  πάρουν άλλη αξία, πλάι σε έμπειρους διακεκριμένους καλλιτέχνες καθηγητές που ξέρουν να σας οδηγούν γρήγορα και με επιτυχία στους στόχους σας.

Ακολουθείστε μας

Ωδεία, Ωδείο, Το Site των ωδείων, εγγραφή Ωδεία, Ωδείο, Το Site των ωδείων Ωδεία, Ωδείο, Το Site των ωδείων
MasterClass
Φεβρουαρίου 16, 2014 στις 18:00

Το Αθηναϊκό Ωδείο φιλοξενεί τον καθηγητή πιάνου από την Ecole Normale de Μusique « Alfred Cortot »στο Παρίσι, Παύλο Γιαλλουράκη, για μία σειρά σεμιναρίων στις 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου, για σπουδαστές πιάνου μέσης και ανωτέρας σχολής, καθώς και για τελειόφοιτους, πτυχιούχους ή διπλωματούχους.

Ο Παύλος Γιαλλουράκης έχει δώσει ρεσιτάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Γαλλικό Ινστιτούτο, Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αίθουσες Gaveau, Pleyel, Cortot και Edmont Michelet, Cathedrale Sainte Croix στο Παρίσι, Wiener Saal του Mozarteum στο Salzburg, Πύργος Bourglinster στο Λουξεμβούργο, «Duke’s Hall» της Βασιλικής Ακαδημίας στο Λονδίνο, κ.ά.). Ως σολίστ έχει συμπράξει με την Ορχήστρα Δωματίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης., την Ορχήστρα της Εθνικής Μουσικής Ακαδημίας της Σόφιας, τη Φιλαρμονική του Ιασίου και άλλα μουσικά σύνολα. Επίσης, έχει λάβει μέρος στα διεθνή φεστιβάλ του Freiburg, της Φλωρεντίας, της Σύμης και του Lourmarin στην Νότια Γαλλία. Ηχογράφησε ρεσιτάλ για το Τρίτο Πρόγραμμα, καθώς και το 3ο Κονσέρτο του Beethoven για τη Ρουμανική Ραδιοφωνία. Είναι μέλος κριτικών επιτροπών σε διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου. Από τον Αύγουστο του 2012 διδάσκει πιάνο στη Θερινή Μουσική Ακαδημία Cimε της Val d’Isere στην Γαλλία. Τον περασμένο Σεπτέμβριο έδωσε ρεσιτάλ και “Master Class” στην Ιαπωνία, καλεσμένος του Πανεπηστημίου “Gei Dai” Καλών Τεχνών και Μουσικής της Okinawa.    

Για πληροφορίες και συμμετοχές επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Αθηναϊκού Ωδείου 210 933 1244 (Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00-21.00)

 
Ωδεία, Ωδείο, Το Site των ωδείων, εγγραφή Ωδεία, Ωδείο, Το Site των ωδείων Ωδεία, Ωδείο, Το Site των ωδείων

Ακολουθείστε μας

Αντίστιξη
Αρμονία
Αρμόνιο
Βιολί
Βιολοντσέλο
Θεωρητικά της μουσικής
Κιθάρα
Κιθάρα ηλεκτρική
Μονωδία
Μπαγλαμάς
Μπάσο ηλεκτρικό
Μπουζούκι
Πιάνο
Πλήκτρα
Σύνθεση
Τζουράς
Φλάουτο
Φούγκα

Ακολουθείστε μας

Επικοινωνήστε με το Ωδείο
Αποστολή
Αγ. Σοφίας 96 και Μυκάλης, 171 23 Νέα Σμύρνη ( ΑΤΤΙΚΗΣ )
Τηλέφωνο: 2109331244
Fax:

Ακολουθείστε μας